Desain Kaos Sunda

Pun Sapun ka parawargi sadaya, sim kuring seja ngiring nawisan tina
pernak-pernik gambar Kujang.  Mugia janten harepan dina saamparan geusan langkung ngawanohkeun budaya Sunda.

Mangga Ka Parawargi sadaya anu minat kana ieu kaos, kantun kintun sms
ka no Hp: 0821 1918 6490.

Kaos:
Bahan: Katun
Pangaos: 100 Ribu + Ongkos Kirim

Pesenan:

Transfer ka:
BNI No Rek:  0096573627
a.n. : Tedy S Braja

Saparantos transfer kintun SMS ka sim Kuring
alamat jelas Parawargi Sadayana.

Salam Baktos ti Sim Kuring

Galuh Kiwari Pangauban
Rahayu _/\_

Sabale Gandrung Sa Sunda Sasilihwangi

48 responses

  1. wah reu’eus pisan ningalina…
    ngan hapunten eta dina aksara sunda anu kecap “pusaka”, saena 2 hurup “a” na diilangkeun, margi cekap ku tilu hurup tanpa hurup a sacara mandiri tos ngawangun kecap “pusaka”

  2. Ping-balik: Belanja Kaos Sunda Online «

  3. aslmkm masih produksi teu kang , abdi kataji hiji kaos na hoyong ngagaleh tapi di sms ka no nu dilihur teu aktif nya , cobi kang pami aya stock sms ka abdi di 087820160715 , hatur nuhun

  4. Alhamdulillah..duh meni reueus bari patingpuringkak sareng ngarakacak..cik kang tedy no.hp na atuh numana?dibujeng ka no.nu dluhur teu nyambunh wae..bade pesen nu tapak,pakenagawerahayu sareng amanat Galunggung,mung ukuranana bdag xxl atanapi min.XL,maklum rada montok

Berikan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s