Rineh

Inget Mangsa katukang kisobat kungsi hahaleuangan, poho deui ari sakabeh lirikna mah, ngan saeutik aya nu ka rekam, cenah,”kuring jeung anjeuna kungsi neundeun hareupan. (Meni gaya nostalgia jigana mah) tapi dalah dikumaha ayeuna lain bareto. Manehna jalir, gantawang teh…Naha aing kudu gogorowokan, huheheh naha ku naon ari kisobat ?!!!

4 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s