Jalankeun

LAKONAN, Sakitu anu kapihatur…ugs!

2 responses

  1. NAON ANU KUDU DILAKONAN? Nu penting dina hirupmah LAIN NAON DU DILAKUKEUN MANGSA HIRUP tapi NAON NU DILAKUKEUN SAMEMEH MAOT! pek lenyepan…🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s