Usum Hujan

Akang mah tara ngawaro, geus puguh susukan ulah dibendung! ieu ngadon dibendung! balong hampir ka keueum! kumaha mun bentas? angger Nyai-nyai keneh nu ripuh kudu menerkeun.

Nyirrrrr, kuring dicarekan ku jikan euy heheh.

2 responses

  1. padahal biasanamah lamun urang bisa NGABENDUNG teh matak salamet… naha ieu mah kalah jadi matak dicarekan nya?🙂 sial eta mah meureun soalna nu dibendungna cai, da ari cai mah lain hak urang tapi hak umum, keun cai mah sina palid ngalir ka tujuanana, pek geura BENDUNG amarah jeung hawa nafsu nu teu pararuguh. Cag…

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s