apalna dina

Mun seug dina apalna, cai teh ari matak kiruh mah, mending teu apal sakali.

3 responses

  1. Mun seug apal ti samemehna naon anu aya dina jero hatena, ti baheula keneh moal hayang wawuh jeung manehna… beuuuu teu nyambung nya euy!

  2. heuueh soalna moal nyambung da hate kuring ayeuna nyambunga ka hate nu geulis wae… lain kunanaon da ari nu geulis tea sok matak kabita hueheheheh :))

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s