Bagea

“bagea” Asa aya panghiap, beus nyemprung neruskeun lalampahan ngaliwatan jembatan nu rek ka Cihaurbeuti. “Geus nepi gening ka lembur”. ceuk gerentes. Hate asa reugreug jeung bungah. Lemah cai tempat kuring digedekeun geus deukeut. Waktu beuki maju ka peting, angger dina jam-jam sakitu pas ngaliwatan jalan Gunung Cupu, jalan lempeng meulah pasawahan dipapaesan kelap-kelipna lampu ti paimahan sabudeureun eta wewengkon. Sakedeung deui kuring panggih jeung kembangna hate, nu tiap saminggu atawa dua minggu di longokan, deudeuh anaking, deudeuh junjunan geus talibra meureunnya, mugia aranjeun salawasna aya dina panangtayungan Manten-Na. Amien.

One response

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s