Ngawangkong

Tadi peuting ngobrol ngaler ngidul jeung Lufti, sono geus lila teu panggih da puguh anjeuna mah masih kuliah, tas liburan. Ditilik teh asa beuki gagah, obrolan ti mimiti ngobrolkeun parabot nepi ka nulian-lian, nerangkeun pangalaman salila liburan, waktu nepi teu karasa geus tengah peuting, malah calacah rokok mah geus numpuk na asbak, ceuk pikir itung-itung nungguan Kang Ucu mulang ah, nu keur nyiar kipayah.

One response

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s