Parabot

Jigana geus tijaman baheulana nu ngarana tukeran budaya teh geus aya, sugan ieu oge, pedah ningali parabot nu aya di sim kuring beut meni mirip pisan jeung parabot urang Moro Philipina.

Keris Moro Philipina

2 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s