Kingkilaban

Teu pati dipikiran ti kamari keneh, tadi peuting gening aya deui, katingal teh basa mukakeun hordeng ningali aquarium anu di luar, kingkilaban tingbarasat dilangit, patingburinyay tapi teu gugur teu angin, pikir teh boa rek hujan, beuki peuting ti saentas waktu Isa gening masih aya keneh, ayeuna mah pamajikan nu ngabejaan teh, keueung tidituna mah meureun, antukna kuring sakeluarga ka luar ningali kaayaan langit, ish geningan batur ge sarua keur nitenan eta kaayaan, enya gening keueung ningali kaayaan alam kitu mah, tatangga pada ting gerendeng, geus rupa-rupa komentarna teh. Langit mongkleng hideung kicepna bentang ge eleh, barasat deui beh kidul terus mapay ka beh kulon ngempur beureum. Hanjakal kuring teukeur mawa kamera digital basa mulang teh, Duh mugi teu aya nanaon.

2 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s