Papatah

Summa aing summa anjeun
Kadurung kawinara
Ka sancang ka pangumbaraan
Anaking jimatna awaking
Hayang anjeun hayang kuring
Bela asih ka sasama
Ngan hiji ka salira, anu kudu dibela
Siar dunya kudu, ulah hilap ka salira
Elmu anu nungkulkeun dunya
Mangkahade ulah hilap ka Pangeran Nu ngajaga jeung Ngaraksa

2 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s