Asihan Guriang

Tektek aing tektek asih
Tektek aing rajakanten, paranti malikeun angen
nu tineung. Guriang turun ti gunung
matak sono sa cirebon matak welas sa mataram
kuntia turun ti peuting,
sira welas sira asih, sih asih ka awaking

 aduh punten baraya ieu mah mung selingan🙂

20 responses

  1. bismilah nya asma allah
    nunyipta rasa,nunyipta manusa
    asih nukuring ngarah nugeulis nguriling
    mun teupanggih inyana gering

    nu ngaos ieu ge jalmi nugering…….hahahahah,,,,,,,,,,,,

  2. alloumahyaning cahyaning kanjeng nabi yusuf
    barang kutala asih ya alloh dadasar du’a
    mugi mang malikeun eta kareta kuda … ha…ha…
    (intermezo we kang…)

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s