Lalampahan

Harita mah ngahaja libur teh teu hayang mulang ka lembur, ingetan teh hayang panggih jeung ki sobat nu geus lawas teu panggih, enya kituna mah da geus teu di Bandung deui, Isuk-isuk geus nangkring di Leuwipanjang rek ngulon. Mun teu salah mah Jam sapuluhan kuring geus andeutreu dina Beus maju ngulon, boga kabiasaan sok leup we tunduh, katurug-turug awak teh memang keur rada muriang. Di satengahin perjalanan malah sempet SMS an, ngagentraan babaturan nu di Rajamandala, cep Amir tea, asa teu percayaeun mun kuring emang keur aya di wewengkon eta padahal keur istirahat Beusna, laporan meureun di agen. Pungkas caritana nyampe di Baranang Siang hampir sorean, dijemput ku Ki Sobat make motor, jeung meni gayana teh make helm jiga Nazi, ih meni ngararewa. Ngeunaheun geningan tempat ngantorna Ki Sobat teh, malah sababaraha ruangan keur di renovasi. Waktu nyerelek geus burit, teu lila ngong adzan Maghrib, ari sugan teh rek rineh we jeung Ki Sobat teh, eh cenah mah aya acara rek ka Gunung Bunder. Pasti ieu mah Pigaweun heheheh. Tah ieu photona dihandap ieu. Angger Ki Sobat mah ari geus ngagawekeun teh , cag tunda heula ah.

kisobat.jpg

One response

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s