Rasa

Manunggaling Gusti nyaeta hidep hirup huripna aya dibeja ku Pangeran Alloh Azza Wajjallaa. Manunggaling Gustina mana horeng hidep disakseni tur dibanda kunu wisesa sanghiyang Widi Alloh Azza Wajjallaa. Manunggaling rasa mana horeng hiji-hijina rasa anu nyumponan kahayang manusa. Leungit hate leungit rasa cilaka perbawana.

2 responses

  1. satuju! hirup kudu boga hate sabari jaga bisi hate keuna ku panyakit sabab mun hate geus kakeunaan panyakit moal beres kadituna jeung hese pisan nyageurkeunana. Eusian hate ku hal-hal anu hade, piara hate ku cara diajar neuleuman elmu agama jeung daek kana prak-prakanana.🙂 psssst pasti aya nu teu ngartieun sabab teu bisaeun bahasa sunda he3x!

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s