Langlayangan

Mulang ngantor geus maju sareupna, rada gura giru hareudang hayang geura mandi. Geus nyampe ka kosan rineh heula diteras ngadaweung nitenan kaayaan nu geus reup-reupan. Ti beh kulon katingal langlayangan pegat angkleung-angkleungan katebak angin, leuh teuing wayah kieu aya keneh nu keur langlayangan, serepet teh ti beh handap aya deui langlayangan leutik ngadeukeutan langlayangan nu pegat, belenyeh kuring seuri sorangan, jigana rek dibandang, meni gaya si langlayangan di ugal igel diputar puter, nu jadi hayang seurina mah, kabayangkeun nu rek ngabandang pastina ge awakna teh nepi ka dengdek-dengdek wae ngigelkeun langlayangan bari ngulur, saleuheung lamun teu gehgeran da biasana ge nepi ka manyun-manyun biwirna teh sagala digerenyemkeun, heuheuy deudeuh…

2 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s