Nganjuk

Ka isuk-isuknakeun, hawa beuki tiris, tunduh-tunduh ge maksakeun nguniang hudang ngarawel kaos da jadi kabiasaan mun sare teh sok make kaos sangsang wungkul, rap dipake kaos hideung nu leungana sasiku, duh ngeunaheun asa rada haneut, diilikan teh geubeug asa reuwas baraya, hayang seuri ongkoh, enya geningan kaos ieu teh menang nganjuk basa sababaraha kali sok milu olah raga, heheh jigana ki dulur oge sarua (ingetan teh). Mugi di ridhokeun we ah ka Akang nu ngadamel ieu kaos.

4 responses

    • Abdi mah kababawa ku kidulur sih Zay heheheh, hatur nuhun parantos linggih di galuhkiwari, leuh teuing komen-komenna meni ka murudul kitu ti Izay, iraha atuh cuang ngureuknya Zay🙂. Salam pangwanoh.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s