Tamu

Gura giru ngarapan saku neangan konci kamar, keur mah kahujanan mulang teh, kakara ge rek dibuka panto teh sapaliwat kagebah kunu nempel na palang panto, ceuk hate naon eta, boa-boa hileud tapi gening rubak jiga daun, dideukeutan teh enya geningan hileud ngan nu geus jadi kukupu, meni ku alus warnana, geup weh ditewak, dibawa asup ka kamar diperenahkeun dina aquarium keler, sugan guguruban heunteu, ah keun wae antep.

Tamu

Isuk-isuk kakara geugeuleubeuran, asa inget aya kamera, wah lumayan yeuh cuang diphoto heula sakadang kukupu, tah ieu Kukupuna baraya, geus diphoto mah geugeuleubeuran deui moro panto nu dibukakeun, rada gagaleongan hiberna teh,  samalah rek disamber ku manuk Galejra, meni ngalenyap hate teh, geuleuyeung hiberna ka beh wetankeun nepi ka les na kahalangan ku paimahan.

One response

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s