Ngusep

Saban poe, mun keur istirahat aya tingali-tingalieun di pengkeren kantor teh, nya nu ngaruseup tea, ku reuseup clom giriwil-clom giriwil meni pabalap-balap, jeung rame wae gening nu ngusep saban poe, samalah jalmina kadang eta-eta keneh. Cuang nguseup yuk ah!

Ngusep

5 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s