Eling

Eling sajeroning ngajalankeunana (salembar catetan nu kolot, basa keur beberes). Keur diuk, keur ngedeng, keur ngarit, keur macul, keur kumaha wae, sing ngarasa aya dina paneuteupNa. Beu!!!

One response

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s