Angeun Waluh

Hayang teuing angeun waluh, angeun waluh di oncoman, duhh Hayang teuing geura wawuh geus wawuh, di oncoman deui🙂.

7 responses

  1. Leuh teuing aya inohong lalinggih, duh punten pisan angeun oncomna teu acan di uyahan heheh, wios atuh di gentos heula ku urab sampeu nya.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s