Pameran

Duka sabaraha bulan sakali, pernahna beh kalereun Gardu Induk geus ngadeug deui nu ceuk masyarakat disebutna Pameran, dilembur kuring ge meni geus santer gosipna, jadi obrolan boh kolot boh barudak, budak kuring ge meni pasang rayuan, ” Pak, aya Pameran ameng yuk kaditu,”. Uman-imeun ngolo ti dituna mah. Lah, paling ge nempoan baju atuh Is,” ceuk kuring. Da saenyana, ayeuna mah anu disebut pameran teh lain jiga baheula, tiap- tiap lembur mintonkeun hasil karyana masing-masing anu jadi ciri khas daerahna, resep ningali kerajinan, bibit-bibit unggul kanggo tatanen, kesenian jeung rea-rea deui. Iraha nya ka alaman deui di lembur aya Pameran, saeutikna aya pangajaran keur barudak ayeuna. Cag.

One response

  1. Kantenan upami ningal galendo khas ciamis nu matak pikauruyeun, dipurulukeun kana sangu bodas nu haneut, duh pedo pisan!

    Upami aya tea mah eta galendo, dibarteran da ku abdi sareng sangu TO alias tutug oncom, raos geura moal matak bosen. Oncom-na ti Bandung, dibeuleum dina luhureun ruhak nu burahay, seungit.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s