Gugupay

Bapa,,, Bapa.. Bapaaaa, bade kamana??!!, rawah-riwih lulumpatan nuturkeun bari gugupay.

Deudeuh teuing, sakedap anaking, Bapa moal lami mung bade nganjang.

Beuki jauh, ngambah… duh pamandangan endah, sarwa bersih.

“Paaaa, Bapaaaa”
“Naha bet kedah nangis Anaking??” gerentes.

Lebah Gapura, eureun nyanghunjar nitenan sabudereunana. Nu nyalukan masih ngelak pikawatireun.

” Muhun anaking Bapa Mulih”. Dirangkul ku ka deudeuh, ulah salempang anaking.

10 responses

  1. haaar, pada nyawalakeun basa na? sanes eusi sajakna? adddduuuuh…. iyyyuuuung! eta anu bade ngantunkeun alias mulih kajati mulang ka asal teh sakitu endahna. sugan iheung urang bisa kituuu? puuun paraluuun ,sampurasuuuun, sampurna raga sukma ingsuuuun. rampes. rampa salira. mung sakitu bae nu dipihatur, sun.

  2. Sampurasun ka para wargi sadaya…………..ieu blog anu pang saena sauyunan…….aya heurey aya sariusna……..Upami maca nu diluhur eta leures pisan , mudah-mdahan urang SA DA YA tiasa ngalakonan mulih ka jati muang ka asal anu saleuresna ulah nyasab kanu lain-lain

  3. Sampurasun ka para wargi sadaya…………..ieu blog anu pang saena sauyunan…….aya heurey aya sariusna……..Upami maca nu diluhur eta leures pisan , mudah-mudahan urang SA DA YA tiasa ngalakonan mulih ka jati mulang ka asal anu saleuresna ulah nyasab kanu lain-lain

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s