Aya & Teu Aya

Aya jeung Teu aya ( Ada dan Tiada)

9 responses

    • Assalamu’alaikum ww… Sampurasun, nepangkeun pun abdi jalmi nu paling fakir, tina basa sareng rasa, nu teu tiasa mikersa. Da iwal Gusti Nu Maha Aya Nu Kawasa.>> Ieu mah ti pun abdi nu bodo. Ngarujuk kana kalimat TAUHID: La Ilahail Lallah (Tidak ada Tuhan Selain Allah). Nu tina bahasan: Aya sareng Teu Aya (Ada dan Tiada).> AYA=ADA=TUHAN= Suatu keberadaan yg tdk Terbatas = ALLAH. >>Teu Aya=Tiada=0=kosong (Tidak ada suatu keberadaan). Jantenna, nu Aya di jagad Raya Sadayana ieu teh Iwal Allah, nyaeta manifestasi-NA (kahadiran Allah). >> Teu aya = teu tiasa di bahas, da rek kumaha ngabahasna da teu aya. >> Aya sareng teu aya = Tidak ada suatu keberadaan Kecuali Allah. ( Teu aya Nu Ngawujud-Kacuali Wujud Allah ). Aya = Wujud… Teu aya = Kosong (Hampa)…. Sakedik ti nu bodo. Nyuhun di hapunteun da puguh abdi jalmi nu seu eur ka leupatan. Wassalam… Rampes

    • huwal awwalu wal akhiru

      Allah Jatiniskala nu aya di mandala agung nu aya diatas singgasana arasy
      nu aya dinucaang tanpa panon poe
      Nur diatas Nur cahaya diatas cahaya
      ceuk elmuwan fisika kecepatan cahaya adalah kecepatan tertinggi
      jika ada kecepatan diatas kecepatan cahaya maka ruang dan waktu tidak berpengaruh tak ada batas ruang dan waktu…………………
      huayyyyyyyyyyyyyyyyy…tunduh jangggggggggg

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s