Tebih

8 responses

  1. Tebih teh jauh nya Kang Braja?
    Mun ditenget-tenget ku sim kuring, eta gambar teh lir hiji tempat nu bakal karandapan ku satiap makhluk. Katingalina jauh, padahal deukeut, katingalina pililaeun dilampahan padahal mah boa ayeuna keneh urang baris tepi ka eta tempat. Maot…lawang nu bakal kasorang, keur nganjang ka alam barzah.
    Ah, sok nyanyahoanan nya hehehehe…..Iraha atuh Kang Braja bade dugi ka eta tempat? Mangga we ah ti payun😀

  2. Ngiringan ah…

    Tebih… Janten inget ka kampung halaman… Kampung halaman nu sadayana bade mulang… Kampung halaman nu tos disayogikeun nu maha kuasa…

    Salam kenal

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s