Awi (bambu)

Tebakan ah baraya, nu unik tina ieu awi naon cing???

5 responses

  1. Sampurasun para wargi sadaya,punten nu kasuhun simkuring seja nabuh goong, goong silahturahmi mugi aya nu bade nakol,
    Awi teh biasa bae mung unikna aya dina teras imah,leuwih unik deui lamun eta awi bisa hirup di jero imah

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s