Saha cing?

Pleng ampleng-amplengan, tadi peuting bet panggih deui, imutna anu nganggelenyu, duh eta deuih lebah handapeun halis, karangna nu jadi ciri ngalangkangan basa paturay deui, saha atuh salira teh
bet asa geus wawuh pisan.

heuheuy deudeuh pilakadar nanyakeun meni hese pisan…..

2 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s