Buka Munggaran

“Kang, buka sareng saha? abdi mah nyalira.”
“Sami, Akang oge buka teh nyalira, ieu we aya kolek cangkaleng.”
smsna ku kuring dibales kitu.
“Kang, abdi teh hoyong sangu liwet, rencangan atuh abdi, di antosnya”
“muhun ngke akang ka lebak”

Paduduan, disaung mangga, balakecrakan jeung manehna, di hariringan ku kacapi suling, duh meni aya ku bagja.

6 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s