Salah sangka

Hiji pasien anyar nu geus sepuh datang ka kamar praktek hiji dokter, hayang dipariksa kaayaan kasehatanana. Dokter mariksa sagala rupana kalawan taliti. Sabada rengse mariksa, dokter nyarita,” Kasehatan Bapa sae pisan. Jantung sareng tensi,bayah,sae. Hasil pamariosan ginjal sareng getih, nembe rengse saminggu deui. Nanging sacara umum mah heunteu aya nu matak melang. Bapa tiasa sehat dugi ka yuswa 75 taun. Sabaraha ayeuna yuswa teh?”. “85 taun,” walon pasien teh.

2 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s