Tugu Kujang di Kampung Naga

Reueus, deudeuh, nyaah:
nyaah na mah, naha bet kudu ngalebur pusaka nu geus aya, komo deui aya leburan tina keris kujang nu di yakini buatan
mpu sarpa sareng mpu anjani, atuh meureun (tapak lacak) nilai sisi sajarahna kalahka leungit, ceuk rarasaan teu kurang-kurang di urang oge nu bisa nyieun kujang tina besi pamor

http://www.pikiran-rakyat.com/prprint.php?mib=beritadetail&id=70284

kujangpusaka

8 responses

  1. Rampes…
    sae tur re es kana ngadeugeun eta tugu mung asa pang nyaahkeun kudu ngalebur tutungkusan mah
    di sisi lain aya nu nuju nga guar kasajarahan kujang
    tapi urang apresiasi we niat sae na. Cag

  2. Abdi kagum pisan ka ngaranna kujang nu asalna ti pajajaran, sampe2 ngoleksi macem 2 kujang kujang buta, kujang mata 3, kujang mata 5. Nu ukuran sa ibu jari sampe nu setengah meter pokona i love you Kujang padjajaran

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s