Logo Ciamis – Galuh

Motto Ciamis:

galuhciamis

Upami nyandak tina Prasasti Kawali I anu uninga na kieu:

“…Nihan tapak walas
Nu siya mulia tapa
bhagaPrebu raja wastu
mangadeg di kuta KAWA
LI nu MAHHAYU na KADATUAN
SURAWISESA nu marigi sa
kuliling dayeuh nu najur sak[/g]ala
desa aya ma nu pandeuri pakena
gawe rahhayu pakeun heubeul ja
ya dina buana…”

Cing saur baraya kinten-kintenna aya nu lepat teu🙂 ???

12 responses

  1. Kuring turunan Ciamis {Galuh} lahir jeung digedekeun di Buniseuri, ayeuna nganjrek di Karawang. sangkan teu pareumeun obor kuring sklg sok pirajeunan milarian informasi mengenai Galuh, hatur nuhun kanu sok nyerat ttg Galuh, sok lajengkeun !

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s