Hariring Pangeling

Kungsi hariringan, mipir gawir mapay wahangan, nincak talapakan. Ceuk kolot, patilasan…patapaan sepuh baheula, ngawening pikir ngolah rasa muji syukur ka Yang Agung. Kuring darmawisata, ngahenang ngehening, marakpak endah ku MaHaNa. Hiliwirna angin mawa beja…

8 responses

  1. hatur nuhun kang kana informasina gambarna utamina…
    te aca tiasa oge abdi ngalayad ka karuhun di cirebon sareng astana gede kawali tiasa ningali titinggalna. nepangkeun abdi urang Galuh tungtung wetan ti Rancah ketang….he…hee..hee. salam silaturrahim ah..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s