Oleh-oleh Kang Asep (ti Cirebon)

Gambar di handap ieu kintunan Kang Asep basa kamari ningalian pameran budaya tosan aji di Cirebon. Hatur nuhun pisan Kang Asep katampi pisan ku sim kuring, weuhh meni kabita mung hanjakal abdi teu tiasa amengan, da di lembur nuju kuriak🙂. Padahal mah pangnyulikeun hiji mah heheh.

kujangnaga

kujangwayang

kereta

2 responses

  1. lebar eta canga nu tengah kalahkah make gagang kitu etamah gagang type jawa demam ti wewengkon siak indragiri.Kunaon teu dibersihan karahana?

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s