Mapag Ramadhan

Bismillahirohmanirohim

Wilujeng sumping Ramadhan, Galindeng mawa tingtrim, haliwirna mawa wawangi, mugi clik putih clak herang seja pangabakti, nun Gusti Pangeran abdi sadaya, paparinan kakiatan lahir sinareng batin kanggo ngalakonana. Amien

Hapunten ka dulur-dulur, ti luhur sausap rambut ti handap sahibas dampal, silih lubarkeun tina kalepatan anu karaos sareng teu karaos.

Iklan