Lingga Buana

Kula geus ngaduga,
Citra bakal kajantenan kieu
nu disebut rusiah,
bakal jadi padegdogan
ieu hayang ngarasa bener
itu hayang ngarasa bener
keun we ukur SangHyang nu ngabenerkeun
nu hirup ukur ngaduga, tapi Kula anu ngalamanana mah
tapi maneh uluh cucur cipanon
hiji waktu urang caritakeun deui
kanu sanggup nepungan Kula
lain hayang maseakeun nu jadi turunan
justru pasti aya nu leuwih ti leuwih
da ari urang mah geus euweuh
ari anu disebut beda teh sakapanggihna
keun we anu ngabenerkeun mah
iwal ti SangHyang…

dicutat:ujunggaluh

2 responses

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s