Singlar Anu Jail Kaniaya

“Tutup gedong kancing wesi!
Dipager ku Sang Rumuhun!
Ku Ratu anu ngajajar!
Nay Ratu anu ngajejer!
Anu ngajajar dina karang!
Anu ngajejer dina lawang! Manusa tinggal ngadeg!”

One response

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s