Dunga di Ajar

Hujud bungbang
Nu hurung dina jajantung
Nu ruhay dina kalilipa
Remet meteng dina angen
Bray padang,
Pangmukakeun kareremet nu aya didiri kula
Bray padang,
Bray caang,
Caangna salalawasna
Lawasna Saumur kula.

2 responses

  1. Sae Kang Braja dunga-na… manawi aya sumberna?

    Rupina postingan Kang Braja tiasa pisan dianggo kanggo bahan skripsi mahasiswa di UPI: kenging nya?

    Lami teu tepang nya: punten ah alatan ku males rupina mah🙂

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s