Dunga bade kulem

Hiji:

Dug raga,
neut nyawa,
ati tanghi
badan turu,
roh madep,
maring ka Alloh,
lailahailalloh.

Dua:

Bade papasrahan hirup,
ka Gusti hurip,
ka tangan pangawasa,
ka guru kaula,
hawa napsu anu tilu,
malaikat sabaniah,
laahaula walaa quwwata illaa billah.

2 responses

  1. TUMARITIS BADRANAYA

    Bandung ,6 januari 2011

    Tri Tangtu di buana ngabuka carita

    Uyut mariksa ,Gusti ngaraksa ,Kurimg teu wasa

    Mahaman rasa, kana rasha jeung nu Boga Rasa

    Acan kahontal mun can karasa

    Rancage hate ngabuka rasa

    Implengkeun, wujudkeun nepi ka ngawaruga

    Tanjeurkeun ageuman Sunda jeung budayana

    Ingsun kawangun, insane ngahiji, balarea sajatera

    Silihwangikeun ku asih, asah jeung Asuh Na

    Bandung banda indung, geura teang sing kapanggih

    Alam Parahyangan nu jadi pangjejer jeung pangdeudeul hidep

    Diri sungsi sing kaharti katepi

    Regepkeun, rasakeun jeung terapkeun lyatna

    Ambeh bisa ngababak carita nu bakal tumiba

    Najan karasa beurat ku hidep tapi kudu dilakonan

    Aya sajeroning taya, jeung taya dina ayana

    Yatnakeun sing kaharti, sing katepi jeung kasungsi

    Anjeun Gusti nu ngersakeun, kaula nampi sadaya daya

    Oleh:

    Murid-Murid Tumaritis Badranaya

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s