Ismaya

he lelembutan anu jauh geura cunduk
nu anggang geura datang, geura asup deui miraga sukma ka asalna.

hiji..hiji…hiji…
hiji hirup, hiji nu hirup, hiji kahirupan
gulung galang jadi  hiji.

Gambar W

One response

  1. eladalah kuncung..geuning dia boga photo keur ngora jaba aya warnaan..
    nun pukulun ratu injihhhh ngggerrr……kaulage teu ngartos geuning aya photo aheng..
    hah dia dasar tukang bodor….hayyyyaaaaa
    alah dia ulah hayyahhh huayyaahhh wae..
    beu ieu imah meni agreng
    ieu imah boga orang sunda ngaragem elmu laluhung matak sirah aing jangar…
    nun….maenya teuing pun ratu lieurrr…saridon dong….
    ah diamah kuncung kadongdong mereun…huehehehe
    hayyyyaaaahh..

    mandala jati tempat nubisa nitis?
    mundingwangi?siliwangi/pamanah rasa/jayadewata..nitis….
    ah pukulun ulah dibejaan..engke disangki anu…’
    anu naon kuncung? awas siah ngalalande ngaing teu jejeg…
    hayyaaa..ampun nun….

    semar…eladalah….,kuncung,eladalah…sabdopalon nunoyogenggong,eladalah …kudapawana,eladalah….,ismaya,eladalah…….
    na ari ilaing aya di mandala samar?
    muhun nun….na atuh diateh saluhureun ngaing…..sumuhun nun
    ah diamah sumuhun wae terus cuyy….heheheh hayyyyaaa pukulun ratu make bahasa ghaib aya cuy sagala…..

    eh kuncung mun namu urang mudu idin kanuboga imah..
    siap nun….

    eladalah kawargi nugaduh imah..
    ieu kaula mawa juragan ti buni wangi
    juragan nu geus lami heuuaaayyy….
    kekekeke..diamah gagabah kangaing make heuayyy sagala…
    ampun nun hampura nudisuhun…hehehehe hayyaaa..
    muhun ieu juragan kaula ti buni wangi
    padahalamah siateh titisan aing kajeun sia ratu…..astagfirrulloh..ampun nun..
    astagfirulloh geuning galak dia kuncung…..teruskeun ah sing jejeg

    muhun kaparawargi..mun aya jurig aya siluman,selemen,jin jeung sakabeh bangsa makhluk geser sekedik ieu pukulun dia kabeh NGANJANG….
    bari bingung maca tulisan jalmi nungaku mandalajati..meni hebat….

    yeee diamah kamana wae kuncung teruskeun..
    siaplah pukulun hampura
    kagusti Allah numaha suci abdi yeuh duaan ngahaturkeun sembah bhakti
    ngahaturkeun puji jeung doa
    mugi pangeran numurbeng alam gusti nu maha agung ngahampura urang duaan…

    naha ngan duaan kuncung…
    punten nun apan urangteh keur ngobrol duaan….numacamah padoli teuing..
    yeeeh diamah ulah kitu….
    hayyyyaaah

    sokah…pangretaskeun kapanasaran kuring kakabeh makhluk nu aya di ieu imah..
    siap komandan…..hayyyaaa
    muhun
    kieu parawargi sadayna..pun ratu bade tumaros…
    ari harti makna SANGGURIANG NAGIH JANJI BANDUNG KELEM SUMEDANG JAYATEH NAON HAR….??

    karunya ka juragan kokotetengan nenagan jawaban eweuh nu jentre jeung nu baleg malah juragan kababawa teu puguh..ngarawecoh kamana kamana..
    eiiit ke heula kuncung…etamah kumaha ngain welah..
    hayyyaaa mangga kumaha ceuk juragan waelah abdimah..
    jehhh diamah monyong geuning…hihihi hayyyaaaa,,peace peace juragan

    tah kitu parawarwi sadayana…
    kumargi tos rada cangkeul ieu wadah ngetik etah punten
    panarosan juragan raden kusumah jaya denengrat perkawis sanggguriang nagih janji
    nagih janji naon? naha bandung kelem jeung naha sumedang jaya..

    soklah upami ngaraos urang sunda tulen nu luhung ku elmu jembar kupangabisa geura babarkeun…..

    sima wiwaha
    wassalam …

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s