Pangwanoh

Bagea Ki Dulur, Wilujeng Sumping,  hatur nuhun pisan parantos linggih ka ieu situs\\salam pangwanoh ti sim kuring\\ ari jenengan mah pun Tedy\\ayeuna linggih di Ciamis,  Atuh kabaraya bilih aya nu bade ngiring ngaramekeun ieu situs, naha artikelna atanapi naon wae, manggga kantun mail ka: galuhkiwari@yahoo.com atanapi tiasa ngobrol ngalangkungan YM sandi asmana galuhkiwari.

Salam baktos.

Tedy