Ulin Sakahayang

Ka Susuru

Tikenca ka katuhu: Cep Feri, Ki Dayat, Pak Adang sareng Kang Eri, nuju bade ka Gunung Susuru, duh meni pageye-geye.

Gunung Susuru

Tu’ur na meni seukeut kitu A Feri mah🙂.

Ulin Ka Panjalu

Situ Lengkong, Tempat Ziarah sareng Pariwisata di Panjalu.

Bumi Alit

Bumi Alit: Tempat nyimpen Pusaka-pusaka Prabu Boros Ngora Panjalu.

Nambut

Pak! Nambut Kamera (eunging atuh bilih ragrag mangkaning sanes nu Bapak)

18 responses

  1. Abi ge ti RAJADESA .kamemet pisan ka stu panjlu ab sring amengan .jarah .malihan INSYA ALLAH .pmi aya umur ab sasih payun bd ka dinya dei ab ayna nju aya d BANTN .duka nya da ieu hate teu bisa d bebenjokn hyog silaturahmi ka panjalu. salam ti ARMAN SARIĎB

  2. Hoyong pisan mapay laratan nu bahela nyungsi diri kana lalakon cakra mangilingan mugia aya pamendak tuduh jalan mukaken angling-angling, punten lebah-lebahna kanu terang dumukna eta tempat di wawarkeun.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s