Naskah

Sumangga anu peryogi naskah-naskah kantun unduh wae, hatur nuhun di kumkeun kasadayana anu parantos maparinan arsip-arsipna kanggo disebarluaskeun ka balarea, mugi janten kasaean sarta di tambih-tambih kamulyaan kanu ngadaramel ieu naskah.

Puraga Jati Sunda : Ki Laras Maya

Handeleum Geger Hanjuang-Sabda Sang Mustika Cahaya Pusaka Manunggal Lima : Ki Umbaran

Naskah Kitab Al-Awawil : Syarief Hidayat

Kitab Syarah Syahadatain : Syarief Hidayat

SyarafMa’rifatulIslam : Titin Nurhayati

Kitab Al-Mufid : Syarief Hidayat

Martabat Tujuh : Undang Sudana

Kitab Syarah Ummi Albarahin : Syarief Hidayat

Kitab Syarah Samarqandi : Dedi Supriadi

SharafKhailani : Syarief Hidayat

Fa’tul Mubin : Titin Nurhayati

Babad Dermayu : Ruhaliah

Pararatwan i  Bhumi Jawadwipa 1.1 : Tien Wartini

Iklan

21 responses

  1. Ping-balik: Naskah « Lontar Indung's Blog

  2. Ping-balik: NASKAH-NASKAH SUNDA KUNO « WILUJENG SUMPING DI WEBSITE KELUARGA BESAR KPM "GALUH RAHAYU" CIAMIS YOGYAKARTA

  3. Sampurasun,..
    Bagja taya papadana, mendak ieu..
    Teu kirang ngahaturkeun nuhun kanu ngagaduhan ieu blog..
    Kuring seja mundut idin, kumawantun nyalin ieu naskah, parulun nu kasuhun..

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s