Kujang

Siloka dina sketsa. Bentuk Kujang sareng parabot nu aya di Tatar Sunda, mun aya nu tiasa ngadamel duplikatna, leuh jigana langkung sae.

Skets1 Skets2 Skets3 Skets4

Skets 5 Skets 6 Skets 7 Skets 8

Skets 9 Skets 10

18 responses

  1. Alhamdulillah aya nu “ngabalakan”. Mudah2an Ki Sunda saterasna “aya guam” pikeun ngeusian kamardekaan…ulah ngadedempes wae…!! HIDUP KI SUNDA !!!!!

  2. Ping-balik: 2010 in review « Bale-bale Galuh Galeuhna Galih

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s