Kujang

Siloka dina sketsa. Bentuk Kujang sareng parabot nu aya di Tatar Sunda, mun aya nu tiasa ngadamel duplikatna, leuh jigana langkung sae.

Skets1 Skets2 Skets3 Skets4

Skets 5 Skets 6 Skets 7 Skets 8

Skets 9 Skets 10

Iklan

19 responses

  1. Alhamdulillah aya nu “ngabalakan”. Mudah2an Ki Sunda saterasna “aya guam” pikeun ngeusian kamardekaan…ulah ngadedempes wae…!! HIDUP KI SUNDA !!!!!

  2. Ping-balik: 2010 in review « Bale-bale Galuh Galeuhna Galih

  3. Assalamu alikum nepangkeun fathan, punten bade tumaros. Sumkuring teh di pasihan kujang alit dina wesi koneng aya lapad. Kanggo naoon eta kujang? Nuhun

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

w

Connecting to %s