Bagea

Bagea ki lanceuk, aya jalan pikeun patarema rasa di ieu ruang. Meni bungah, asa pajonghok langsung ngawangkong naon wae nu jadi catetan kahirupan sapopoe. Salam baktos kanggo kasadayana.

Iklan