Sapatu Kahujanan

Mulang teh rada buru-buru da katingal awan meni geus mendung, lebah jalan tol surapati enya we cluk-clak, na hate boa-boa yeuh kahujanan manten. Hareupeun UNPAD ngegebret pisan, weuhhhh (ngarahuh), lain ku nanaon sapatu ngan hiji-hijina, kabaseuhan teh tada teuing moal  bisa apel heheh. Simpang Dago kaliwatan, cihujan di jalan meni gede, rek turun kumaha yeuh!, mimiti calana di gulung ah rek dijingjing wae sapatu teh, luak lieuk ka kenca ka katuhu, sugan teu malerhatikeun penumpang nu di jero angkot teh, era sorangan teu jadi ah… antukna beh ditueun Bangbayang ka supir menta dieureunkeun disisi pisan, keun wae cai gede oge nu penting bisa luncat kana trotoar. Lumayan kahujanan saeutik (no problem), reureuh, ngiuhan di deket Salon, milik mah timana we, hujan-hujan ge loba pemandangan endah, sabab pagawe Salon oge keur rarineh bari ningalikeun turuna hujan. cag heula ah kaselang ku pagawean… era ku si Bos. ngke di teraskeun…

hujan