Eungap

Geus lila teuing tara olah raga, leuh saenyana napas teh meni renghap ranjug, caritana hayang miluan ah sakali-kali mah maen bal. Tetempoan ranyay kararoneng, trus Blank (jiga IE :)), tu’ur ngeleter ting daregdeg, geus rengse ge rek di rinehkeun teu bisa kalahka gulinggasahan nyareri sakujur, antukna ngobrol jeung Gilang di Kosan nepi ka subuh. Penting pisan olah raba (eh…raga) teh baraya.