Rawatan

gunung kaian, gawir awian, cinyusu rumatan, pasir talunan, lebak caian, sampalan kebonan, walungan rawatan, legok balongan, daratan sawahan, situ pulasaraeun, lembur uruseun, basisir jagaeun.

Iklan

Rujakeun

Ieu photo kintunan ti ki Lanceuk, cenah mah keur hayang rujak, boa-boa yeuh jikan na keur ngidam deui, tapi da rarasaan mah,  aya kakara sabulanna bojona ngalahirkeun, atuh tinu mana nu ngidamna nya hehehe…sstttt ulah gareuwah.

rujakeun