nu miang

Peuting kamari, urang gogojakan, lalawuhna mah biasa we teu jauh ti kopi moka jeung udud :), malah diselang dat dit dut na hitut heheh, ngeunah sumringah ngobrol kaditu kadieu, gerrr deui ceuceuleukeuteukan ari aya obrolan nu nyeleneh. Antukna mah carape, ningali jam leuh gening geus leuwih tengah peuting, Isa heula, terus ting harening madep ka MantenNa, muji syukur, beres kitu ngobrol deui bari gogolehean atra pisan sora-sora sato peuting panganteur nu keur leuleunyepan dibarung ku selang-selingna obrolan.

kujangkawangi

Gening peuting eta peuting urang rek paturay, da gening ki dulur rek ngumbara neruskeun nu jadi pangharepan. Teu bisa dibibisani ari hate aya nu leungit, tapi lamun nembrakeun rarasaan asa kurang merenah kanu rek lunta, bral miang ki dulur, sing lungsur langsar hasil anu dicita-citakeun. Titip Kujang Kawangi hasil babarengan urangnya Lur…Cag.