Saha cing?

Pleng ampleng-amplengan, tadi peuting bet panggih deui, imutna anu nganggelenyu, duh eta deuih lebah handapeun halis, karangna nu jadi ciri ngalangkangan basa paturay deui, saha atuh salira teh
bet asa geus wawuh pisan.

heuheuy deudeuh pilakadar nanyakeun meni hese pisan…..