Paska-Paska Sumedang

Sumedang Hyang:
jaman Purbha Caraka dugi ka Jaman bagala Asih panyipuhan..

Sumedang Larang:
Ti jaman Tembong Agung,dugi ka Kutamaya(jaman Pamarentahan Prabu Geusan Ulun),

Sumedang Kajayan:
Tutup Jaman Geusan Ulun dugi ka Pangeran Mekah..

Sumedang Kamulyan:
jaman Para Dalem….

_/\_ Permana Jati

Iklan