Wallpaper Kujang 2

Mangga nu bade ngunduh teu kenging asa-asa🙂

kujangcirebon

kujangkaratuan

kujangkenari

kujangjago

kujangbolong2

kujangkembanglima

kujangkaratuan5

46 responses

  1. wah udah pada muncul semua neh……
    kujang Kasunyatan OK walaupun agak kurang seimbang tapi sip pak….
    nanya lambang/logo galuhkiwari yang nempel di wallpaper neh neh…..kayak kenal…..piiiis…..

  2. Sae pisan Walfafer Kujangna, langkung sae mun disamblon dina acuk kaos, ameh emut ka paninggalan sajarah. jeng lewih hade itung2 promosi tatar galuh, diantos ah cetakan kaosna

    saran: Kanggo kapayun nyuhunken diterbitken sajarah tatar galuh,sareng tempat wisata nuaya di tatar galuh.

    • Dina kaos parantos di damel,nembe versi kahiji, Insya Alloh versi kaduana bade didamel, syaratna Kang Oban kedah meser heheh, upami sajarah Galuh, tos seueur nu ngadamel artikelna, pe-er abdi panginten tinggal photo-photo tempat wisata. Kapayuna tangtos disisipkeun. Hatur nuhun Kang Oban

  3. asslmlkm……………….pnten nmbe sumping di ieu situs………..ninggal Pic nu aya didieu asa jadi lewih smangat kieu janten urang sunda teh…………..

  4. nuhun kang.. aya keneh geuning anu ngarumat budaya sunda teh, peupeuriheun sim kuring nu aprak-aprakan wae.. teu kaur matuh di hiji kampung.. mapay raratan nu teu tapakan.. nyungsi harti nu moal katepi… neang kalimah anu teu nyampak.. salam ti Kotaraja….

  5. Ping-balik: 2010 in review « Bale-bale Galuh Galeuhna Galih

  6. Muaaaaantap bangetz…………….gimana bikin nya ya….?
    wah galuhkiwari memang sundsnis milenium
    sundah tetap jaya di kepulauan “sunda besar” nusantara

    izjin sedot aja soalnya sejuk di pasang wallpaper nyunda

    Hatur nuhun pisan ……….

  7. punten ngiring bingah yeuh tiasa ninggal wallpaper titinggalan karuhun sunda, hehe upami tiasa dimana nya tempatna anu ngical asesoris kujang bilih gaduh info kanggo simkuring hatur nuhun, … bagus ti garut

  8. hade.. ay kujang suna..
    simkuring ngilu bingah…..aya keneuh wusaka kokolot suna… tong di di lengitkeun ie pusaka … pokonamah kujang nu HADENA….
    salam ti urang cianjur….

  9. Punten pak Galuh. abdi oge nuju diajar bhs Sunda… hehehe
    abdi bade ngadamel logo gitar nu head ujungna teh kujang, da pangaosnateh simbol gitaris ti bogor tea geuning🙂
    Bade izin ka pak Galuh nyuhunken gambar kujangna salah sahiji, tiasa pa? Hatur nuhun pisan pa upami di izinkeun.

    Nuhun
    Abah

  10. Kang abdi kataji pisan ninggal gambar wallpiper, abdi teh tukang kaos anu hoyong mroduksi ngangge motif sunda tos aya sababaraha hiji motif nu temana sisindiran abdi hoyong nambihan koleksi ngangge wallpiper nu akang teu sawios-wi0s?

  11. sampurasun kang
    kang punten, bade naros wungkul, nu na gambar paling handap eta aya seseratna
    seseratna sanes kieu kang
    “Gunung teu meunang di lebur
    Lebak teu meunang di ruksak
    Larangan teu meunang di rumpak
    Buyut tue meunang di robah
    Laer teu meunang di potong
    pondok teu meunang di sambung”

    punten bilih abdi salah
    rampes kang

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s